Initiativa a patru geologi si geofizicieni experimentati a stat la baza infiintarii firmei Belevion in anul 1992. Scopul lor: crearea unei companii de succes pastrand o atitudine deschisa si prietenoasa fata de cererile clientilor. O echipa profesionista, o atitudine transparenta si nu in ultimul rand pasiunea pentru inovatie a asigurat o dezvoltare rapida a companiei.
 
  In anul 2000 Belevion devine liderul pietei de servicii geologice si geofizice. Domeniul de activitate se extinde pe tot teritoriul Romaniei cat si in afara hotarelor in tari ca Austria, Germania, Turcia si Slovacia.
 
  Serviciile oferite de Belevion s-au diversificat acoperind domenii conexe in geotehnica, topografie si mediu.
 
  In 2001 s-a format Belevion Geotopo Deva pentru a acoperii cererea de servicii topografice din vestul tarii. Varietatea gamei de servicii oferite si calitatea acestora a transformat in scurt timp aceasta subsidiara intr-un succes.
 
  In 2002 Belevion pregateste divizia GeoProfessional cu scopul de a acoperi toate serviciile de prospectiune de suprafata si mica adancime pentru infrastructura si constructii. Folosind aparatura de ultima generatie si metode geofizice specializate, GeoProfessional castiga cu usurinta piata serviciilor geotehnice si conexe.
 
  In 2005 Belevion isi diversifica activitatea incluzand in oferta sa servicii in noi domenii: urbanism si ecologie.
 
  In 2005, standardul german de calitate TÜV CERT (nr. 75 100 20227) este acordat firmei Belevion. « Lucrari geologice si geofizice, ingineresti si de explorare. Proiectare si expertizare integrata in domeniile geologie, minier, mediu si urbanism. » Acest standard este aplicat in toate etapele firmei, de la achizitie pana la produsul finit.
 
  La ora actuala, compania Belevion sustine un numar ridicat de proiecte complexe dispunand de o echipa solida de oameni calificati: ingineri geologi si geofizicieni, topografi, urbanisti, ecologi, programatori si tehnicieni.  more »

Galerie foto