O SOLUTIE ELEGANTA

  Proiectele de explorare sunt caracterizate de cele mai multe ori prin natura lor exigenta, iar succesul acestor activitati este conditionat de obtinerea rapida a unor rezultate palpabile. Dezvoltarea lucrarilor devine astfel o cursa contra-cronometru, in care factorii decisivi sunt gestionarea strategica a resurselor si optimizarea ritmului de lucru, in raport cu complexitatea proiectului.
 
  Una dintre variabilele pietei de profil o constituie permanenta evolutie a trendurilor. Identificarea si implementarea unor noi solutii viabile este esentiala pentru a supravietui intr-un mediu competitiv.
 
  Pornind de la aceste premise, strategia Belevion este indreptata catre identificarea si solutionarea noilor exigente impuse la nivelul proiectelor de explorare si a activitatilor conexe. Compania ofera in acest sens o gama diversificata de servicii si metode geofizice, garantand de fiecare data, prin profesionalism si experienta, executia cu succes a lucrarilor.
 
  Metodele si serviciile geofizice sunt versatile fiind aplicate cu succes si in domenii conexe: arheologie, mediu, urbanism, constructii si infrastructura. Ce au in comun toate acestea? Simplist, necesitatea de a sti ce se afla dedesubt. » GeoProfessional
 

Masuratori magnetice

  Masuratori de camp total si gradient. Produse derivate: harti reziduale, campul magnetic redus la pol. Semnalul analitic. Inversia 3D a datelor magnetice.
 

Masuratori electrice

Masuratori de rezistivitate si potential indus (PI)

Geometrii variabile: pol-dipol, gradient, mise-a-la-masse

Configuratii 3D

Inversie 2D si 3D


Masuratori radiometrice

Metoda rapida de cartare a geologiei zonei si in special a alteratiilor

Detectarea surselor radioactive ce depasesc fondul natural

 

Masuratori seismice pentru applicatii "near-surface"

Seismica de refractie

Analiza Spectrala a undelor de suprafata(MASW)

 

Masuratori electromagnetice pentru aplicatii "near-surface"

GeoRadar (GPR)

Locator Electromagnetic


Aplicabilitate:

detectarea si delimitarea spatiala a zonelor cu potential economic; estimarea gradului de mineralizatie, al calitatii depozitului si alte variabile geologico-dependente

determinarea cadrului geologic local si regional

detectarea si delimitarea acviferelor si a apelor minerale

estimarea masivitatii, a gradului de alterare si a altor parametrii fizico-chimici

utilitati si obiecte ingropate » GeoProfessional